Proficiat! Jullie gaan trouwen!

Je trouwdag is de belangrijkste dag in je leven! Op deze dag wil je naast een mooie jurk natuurlijk ook dat je make-up en bruidskapsel prachtig zit. Je wilt er op deze dag stralend uitzien!

Daar kan ik voor zorgen! Als bruidsstyliste verzorg ik op jullie trouwdag, zowel je bruidskapsel als bruidsmake-up aan huis of op locatie. Zo kun je lekker ontspannen in je eigen omgeving aan de grote dag beginnen.

Voor de try out kom je eerst bij mij in de salon waarbij we onder het genot van een kopje koffie of thee alles uitgebreid bespreken en wat jou wensen zijn. Vervolgens maken we het proefkapsel en make-up. Op de bruiloft zelf ben ik uiteraard ruim op tijd op de gewenste locatie om je make-up en/of haar te verzorgen. Doordat wij tijdens de proefsessie alles al uitvoerig doorgenomen hebben, sta ik op de dag zelf garant voor een zeer ontspannen werksfeer en ruime planning. Hierdoor kun je jouw grote dag lekker ontspannen en relaxed beginnen.

Je haar wordt stevig in de lak gezet, zodat deze de hele dag goed blijft zitten en ook je make-up krijgt een speciale make-up fix. Als we klaar zijn, mag jij jezelf bewonderen en daarna is het tijd voor de jurk! Als je wilt dan kan ik je hierbij helpen. De totale duur van de uiteindelijke sessie is ongeveer 3 uur.

Uiteraard kan ik ook jouw bruidsmeisje(s), vriendin(nen) en daggast(en) voorzien van make-up en haarstyling. Dit bespreken we ruim van te voren zodat iedereen op de dag zelf ruim op tijd klaar is.

Bruids make-up

Om het plaatje compleet te maken, is een mooie bruidsmake-up zeker van belang. Mede voor de bruidsfoto’s. Je kijkt immers over 10 jaar of langer nog terug naar je trouwfoto’s. Ik beschik over professionele make-up zodat jouw bruidsmake-up de gehele dag perfect blijft zitten. Zelfs als je een traantje moet wegpinken.

Mocht je nou voordat het grote feest begint een touch up of een wat zwaardere make-up willen, behoort dat ook tot de mogelijkheden…

Bruidskapsel

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk kapsel jou tot mooiste bruid zal maken.

Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw haartype, je gezichtsvorm en je persoonlijkheid. Ik kan jou hier goed advies in geven. (Dit geldt ook voor de bruidsmake-up).

Haarstukken (clip-ins)

Soms mis je net het volume of lengte voor je droomkapsel. Hiervoor verwerken wij regelmatig clip-in extensions in bruidskapsels om een perfect resultaat te bereiken. Met deze fill ins kunnen wij jouw droomkapsel waar maken. Zowel los als opgestoken. Vaak zie ik aan de hand van foto’s en wensen al vooraf dat clip-in extensions het resultaat nog mooier kunnen maken.

Wij hebben een grote variatie in kleurtinten en lengtes, dus ik heb voor vrijwel elk kapsel de juiste kleur en gewenste lengte. De haarstukken zijn voor € 35,- te huur.

Try out

De proefsessie is het uitgelezen moment om jouw trouwuiterlijk te bepalen. Zo’n 4 tot 6 weken voor de bruiloft spreken we af voor een proefsessie, zodat je van te voren al weet hoe dat je er op je trouwdag uit zal gaan zien! De proefsessie vind plaats in mijn salon. Bij voorkeur houd ik deze testsessie overdag zodat je de bruidsmake-up goed kunt beoordelen bij daglicht.

De basis is jouw trouwjurk, de kleur van het  boeket en de stijl waarin je trouwt. Zodoende is een foto of plaatje van jouw trouwjurk en bij een gekleurde japon een stukje stof handig. Neem zo veel mogelijk mee! Denk aan plaatjes van kapsels wat je mooi vindt, maar ook plaatjes van kapsels wat je minder mooi vindt. Zo krijg ik een beter beeld van wat je in gedachten hebt. En niet te vergeten je haaraccessoires, sluier etc.

Bruidsmake-up/bruidskapsel zonder try out

Wil je  kosten besparen, is je aanvraag last-minute of heb je gewoon geen behoefte aan een proefsessie? Dat is geen probleem! Het is geen must om een proefsessie te doen. Ik ben ervaren genoeg om zonder proefsessie een helder beeld te krijgen van jouw wensen en je op jouw trouwdag in 1x de perfecte look te geven!

Je krijgt van mij vooraf een aantal vragen waarmee ik je wensen in kaart zal brengen en ik zal om haar en make-up voorbeelden vragen. Hierdoor krijg ik een volledig beeld van je wensen en kan je met een gerust hart de trouwdag beginnen.

Touch-up bruidsmake-up en bruidskapsel

Wil je ’s avonds, voordat het grote feest los barst, er net weer even anders uitzien? Smokey eyes? Je haar opgestoken of los? Krullen of juist stijl haar? Een bloem in je haar in plaats van de sluier? Of wil je jouw make-up & kapsel van overdag weer even helemaal netjes bijgewerkt hebben?  Kies dan voor een touch-up…

Prijzen

Bruidsarrangementen
Haar en make-up inclusief proefsessie €595,-

Bruidsarrangement zonder try out:
Bruidskapsel en bruidsmake-up €395,-

Veelgestelde vragen

Waar moet ik opletten als ik inspiratie ga zoeken op het internet voor mijn bruidsmake-up & bruidskapsel?

Belangrijk is dat je zoekt naar voorbeelden die passend zijn bij je persoonlijke kenmerken, tevens is het niet erg als je verschillende kapsels zoekt, want na aanleiding van je foto’s weet ik wel ongeveer welke kant je op wilt en wat je styl is. 

Wanneer kan ik het beste mijn bruidsarrangement het beste bij je boeken?

Om teleurstellingen te voorkomen dat ik jouw complete bruidsverzorging niet kan verzorgen, moet je erop tijd bij zijn. Gemiddeld wordt een trouwdatum 1,5 tot 1 jaar van te voren bij ons geboekt. Bij last minutes kun je het natuurlijk altijd vragen of ik nog beschikbaar ben.

Wanneer vind een touch-up plaats?

Een touch-up vindt meestal plaats in een kleine pauze na het avond eten en voor het grote feest.

Is een touch-up altijd nodig?

Een touch-up is zeker niet altijd nodig, maar kan wel heel gewenst zijn. Na een hele dag ervaren de meesten bruiden van mij, dat zij het heel fijn vinden dat hun haar en make-up nog even wordt bijgewerkt voordat het avondfeest begint. Tevens kan je make-up voor het avond feest ook extra aangezet worden en is een eventuele verandering van stijl mogelijk.

Wat houdt de standby-service in?

Mocht het zo zijn dat je einde van de dag toch bedenkt dat je graag zou willen dat ik nog even langs kom of heb je pech gehad met een regenbui, dan kan ik tegen betaling van de touch-up kosten en reiskosten nogmaals langskomen op locatie om je bruidsmake-up en bruidskapsel te verzorgen.

Wat is het verschil tussen een bruidsmake-up en een dagmake-up?

In een bruidsmake-up zitten veel technieken verwerkt, zo is je make-up perfect voor de fotografie, perfect voor in het daglicht en tevens zijn er in de producten geen SPF & extreme glimmers gebruikt. Daarbij worden er professionele producten gebruikt met een eventuele toevoeging van siliconen en is je make-up minstens 16 uur houdbaar.

Moet ik een aanbetaling betalen bij definitieve reservering?

Ja, om er voor te zorgen dat jouw trouwdatum definitief wordt vastgelegd, hanteren wij een aanbetaling. Dit is ook om onnodig claimen van datums te voorkomen. 

Wat als ik na de proefsessie tevreden weg ga en later besluit een ander bruidskapsel of bruidsmake-up te willen?

Mocht je tijdens de proefsessie helemaal blij zijn met het resultaat en na een paar weken toch twijfelen aan je bruidsmake-up of bruidskapsel en een andere stijl willen, dan kan je tegen vergoeding een 2de keer terug komen.

Ik ga in het buitenland trouwen, kan ik je boeken voor mijn bruidsmake-up en bruidskapsel?

Jazeker! Neem vooral contact met mij op om het eea door te nemen. Tevens heb ik genoeg ervaring en de juiste producten, om rekening te houden met het warme en vochtige weer in het buitenland.

Waarom moet ik 2 weken voor de proefsessie de kosten betalen van de proefsessie?

Ik houd 2 halve dagen vrij in mijn agenda en het komt regelmatig voor dat een bruid niet bij mij terecht kan omdat ik reeds geboekt ben, om er zeker van te zijn dat de gemaakte afspraken nagekomen worden en niet zomaar worden verzet of dergelijke, is dit mijn werkwijze.

Mijn budget laat het niet toe, maar ik wil graag door jou geholpen worden. Zou ik nog ergens op kunnen besparen?

Jazeker! Wil je  kosten besparen, is je aanvraag last-minute of heb je gewoon geen behoefte aan een proefsessie? Dat is geen probleem! Het is geen must om een proefsessie te doen. Ik ben ervaren genoeg om zonder proefsessie een helder beeld te krijgen van jouw wensen en jou op je trouwdag in 1x de perfecte look te geven! 

Je krijgt van mij vooraf een aantal vragen waarmee ik je wensen in kaart zal brengen en ik zal om haar en make-up voorbeelden vragen. Hierdoor krijg ik een volledig beeld van je wensen en kan je met een gerust hart de trouwdag beginnen.

Ik heb elders een proefsessie gehad en betaald en ik was niet tevreden, nu wil ik een proefsessie bij je boeken, maar ik ben een beetje angstig of het wel gaat lukken.

Het komt regelmatig voor dat bruidjes elders niet zijn geslaagd. Maak je geen zorgen, ik heb alle vaardigheden in huis om van jou een prachtige bruid te maken. Lees ook de recensies op Facebook.